نکات مهم در مورد سلامتی آقایان در دهه های ۴۰ و ۵۰ زندگیشان
۱. استرس را از خود دور کنید
جوآن مانسون، رییس بخش طب پیشگیری در بیرگهام بوستون و بیمارستان زنان (بیماری های قلبی عامل اصلی مرگ و میر مردان در سنین ۴۵ تا ۵۴ سالگی می باشد.) می گوید، “میانسالی در بسیاری ازمردان غالبا” با استرس فراوان ناشی از کار، امور مالی و فشارهای خانوادگی همراه می باشد.” آنان می بایست در این سن به نحوی استرس را از خود دور کنند. این کار را می توان با ورزش منظم، یوگا، مدیتیشن (مراقبه)، یا شرکت در کلاسهای مدیریت استرس انجام داد.
۲. از مراجعه به دکتر غفلت نکنید
همسر یا شریک زندگی شما از سن ۲۰ سالگی اش به احتمال زیاد حداقل سالی یک بار نزد پزشک می رود، حتی اگر این تنها برای پاپ اسمیر (آزمایش نمونههای سلولی برداشته شده از گردن رحم زنان برای کشف تغییراتی در سلولهای گردن رحم) بوده باشد. در سنین جوانی به راحتی می توان از این مراجعات دوره ای به پزشک غفلت کرد، لکن زمانیکه به میانسالی می رسید، حتما” می بایست خود را به مراجعه به پزشک عادت دهید.
۳. مراقب اضافه وزن باشید
اکثر آقایان در میانسالی اضافه وزن پیدا می کنند که می بایست در این مورد احتیاط کنند. تحقیقات نشان داده اند، که اضافه وزن حتی چاقی عمومی عاملی برای بیماری های قلبی و دیابت می باشد.
۴. آزمایش های غربالگری را فراموش نکنید
تمام آقایان از ۲۰ سالگی به بعد می بایست هر پنج سال یک بار میزان کلسترول خود را کنترل نمایند. از آغاز ۴۵ سالگی به بعد، با پزشک خود در مورد ضرورت انجام آزمایش دیابت مشورت کنید. پیش از این سن، چنانچه اضافه وزن دارید و فعالیت بدنی ندارید یا یکی از اعضای خانواده تان مبتلا به دیابت می باشد، این آزمایش را حتما” انجام دهید. در ۵۰ سالگی لازم است که یک کولونوسکوپی (آزمایش دیدن درون روده ی بزرگ) انجام دهید (اگر احتمال ابتلای شما بالا می باشد، این کار را پیش از ۵۰ سالگی انجام دهید).